Mål vecka 45 – nystart

Datum: 6 nov 2012
Tidsåtgång: 45 min.

Jag jobbar som sagt med en målstrategi för att enklare kunna dela upp projektet i dess beståendsdelar. Tyvärr närmare jag mig första inlämningen och jag har inte hunnit tillräckligt mycket hittills än vad jag hade tänkt. Jag antar att det är ett av de syften som vi ska ska lära oss med denna kurs. För mig blir det ett ganska stort konstrast, att i denna uppgift vara lite som min egen chef. Jag är van att läraren berättar för mig vad jag ska göra och ger mig en deadline. Här har jag blivit tvugnen att planera allt själv och se till att jag håller mina deadlines utan att slö – en riktig utmaning.

Idag hade jag tänkt att sätta upp målen för vecka 45 och försöka börja beta av dem. Under min solsemester på Kanarieöarna insåg jag hur jag bör lägga upp min jullov för att lära mig så mycket som möjligt. Naturligtvis är det meningen att vi ska jobba så mycket vi kan under terminens gång, men mitt projektarbete har blvit lidande då jag inte har mått så bra. Arbetet har prioriterats bort och andra ämnen har fått gå före. Dock sitter jag fortfarande kvar med en fråga: Vad är det som jag ska lämna in? Att få en instuktion där det står “Inlämning, krav på rapport!” Ger mig inte tillräcklogt med information. Första inlämningen och seminariumet närmar sig med stormsteg. Mitt val blir då att fortsätta jobba som jag gör och uppmärksamma min handledare beträffande mina funderingar.

Mål vecka 45

Enligt projektplanen
1. Reflektera kring den förra boken
2. Ev börja bläddra i boken P-piller av dr Robert W. Kristner

Planerad tidsåtgång: 5,5 timmar.

Mina mål
1.Genomföra ändringar i projekplanen och anpassa den så att den stämmer bättre.
2. Använda databasen Artikelsök och hitta + läsa minst 3 olika artiklar om p-pillers biverkningar.
3. Göra klar samtliga frågeställningar om grundläggande biokemi, hormoner och ppiller.
4. Alternativt: börja läsa ur boken “P-piller: fördelar, nackdelar, risker”.

Planerad tidsåtgång: 5,5 h.

Denna vecka har jag satt upp många mål och vi får se om det blir möjligt att följa dem. Naturligtvis tar loggboksskrivande tid varje gång, men jag ska försöka denna vecka att verkligen uppnå alla mina mål. Hinner jag inte får jag fortsätta nästa vecka, dock hade jag ursprungligt inte planerat att arbeta då.

 

3 thoughts on “Mål vecka 45 – nystart

  1. You really make it seem really easy along with your presentation but I in finding this matter to be really something which I believe I would by no means understand. It kind of feels too complex and very huge for me. I am having a look ahead in your subsequent publish, I

  2. Pingback: Mål – genomgång vecka 45 | Emma Kragelunds Projektarbete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>