Randigt + PA, en bättre dag kan man inte ha :)

Tidsåtgång: 45 + 35 + 70 + 5 = 2 h 35 min

Hej alla,
Idag var det randig förmiddag och bara PA på eftermiddagen vilket gjorde att jag kunde stanna hem och plugga hela dagen. Jag körde PA i tre intervall och jobbade med slutrapporten. Först försökte jag skriva en sammanfattning men den blev inte så bra, så jag gav upp. DÄrefter fortsatte jag med analysen och slutsatsen: p-piller och fruktsamhet, humörsvägningar och samlagssmärta. Avslutade med att skriva kort om p-piller och huvudvärk samt p-piller och illamående. Nu behöver jag gå igenom hela analysdelen och därefter gå in på slutsatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>