På bättre humör nu…

Tidsåtgång 130 min

Hej alla,
Det som jag hade gjort i morse och igår kväll var spårlöst försvunnet när jag kom tillbaka efter frukosten. Letade igenom hela datorn, gick igenom alla säkerhetskopior – men allt var spårlöst försvunnet. Gav upp och började om där jag slutade i lördags eftermiddags. Nu har jag skrivit en tio gånger bättre text med bättre resonemang och förklaringar. Dessutom hittade jag lite fler saker som var värda att ta upp. Rapporten är nu uppe i 27 A4 sidor exklusive bilagor, vilket innebär att jag har ett ganska bra flow igen. Blev dock arg när jag läste några saker kring viktuppgång och p-piller, både vad intervjuvade personer sagt men också vad jag tidigare läst mig till. Det är nog en av de sakerna som jag ändå väljer att fokusera ganska mycket på – sambandet mellan viktuppgång och p-piller som många kunniga personer kallar för en myt. Det kritiserar jag i min text som ni snart mina vänner får läsa. Nu har jag mejlat mig själv en säkerhetskopia, Dropboxat och lagt på mitt skol USBminne. Förhoppningsvis är något kvar denna gång.

Nästa gång ska jag fortsätta med mina samband mellan olika biverkningar och p-piller. Sen måste jag även gå igenom mina anteckningar från november och december, har ca 3 st kvar som jag helt glömt bort i mängden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>