Morgonpigg – äh nej…

Tidsåtgång: 60 min

God morgon alla läsare,

Efter gårdagens flopp med arbete tänkte jag börja tidigt idag för att försöka få något gjort. Jag hade ett bättre flow idag, men långt ifrån de bra flow som jag har haft. När jag jobbade mycket under vecka 8 och nio så kantades de flowdagarna med dagar av skrivkramp. Samma nu, förutom att jag inte har haft flow på ett bra tag.

Idag jobbade jag i alla fall med frågor kring om p-piller minskar en kvinnas sexlust och huruvida man får huvudvärk av p-piller. Det finns inga exakta svar, utan olika personer hävdar olika saker, vilket ger en ganska intressant diskussion. Vi får se vad min handledare tycker om det när han läser det.

Nu frukost, sen får vi se om jag orkar med mer projektarbete idag. Skulle kunna sova minst ett par timmar till… Nästa gång jag jobbar ska jag gå igenom det jag har skrivit idag och fortsätta göra likande på saker där jag har skrivit tidigare om i mina anteckningar, för att jämför vad läkaren och barnmorskorna har sagt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>