En riktig skrivblockad…

Tidsåtgång: 20×5 min

Jag försöker jobba. men det går inte. Jag försöker jobba och komma på kloka, smarta och bra tankar att skriva ner och förbättra min rapport med, men det går inte. Jag har jobbat i 5 minuters pass idag och igår, efter 5 min är jag helt slut och kan sova i typ en timme. FML. Hela arbetet går åt skogen. Jag börjar förstå hur frustrerad en författare kan bli när de har en dålig dag, men jag menar två dåliga dagar på rad och bara en massa nytt skit på pappret. Det blir ju inte ens några vettiga kommentarer. Nu får säkert ni av mina klasskamrater som läser detta lite skadeglädje, nu så nära inpå inlämningen också.

Jag ger upp för idag och försöker imorgon igen. Hoppas att jag har någon slags koncentrationsförmåga då och även kan skriva något vettigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>