Anteckningar 5 dec 2012

Datum: 5 dec 2012
Tidsåtgång: 55 min

Idag började jag med att gå igenom de nya kommentarerna och spammarkera de som inte hör hemma här. Efter det så letade jag efter en bättre pluggin som automatiskt tar bort spamaktiga kommentarer. Hittade en, så nu ska det bli intressant att se om den fungerar eller inte.

Efter det fortsatte jag att pyssla lite med hemsidan och ändrade bland annat det här. Fixade några uppdateringar etc. Började sedan arbeta på enkäten som snart kommer att läggas upp och marknadsföras för att få reda på mer om vad befolkningen tycker om biverkningar och deras p-piller. Så fort jag är klar med det första utkastet så kommer jag att publicera det. Detta gjorde jag idag för att jag i eftermiddags på gymmet kom på vilka frågor som jag vill ställa. I Samhällskunskapen har vi arbetat med hur vi ska ställa frågor så att de uppfattas rätt av mottagaren inom sociologi. Detta tror jag kommer jag ha stor nytta av nu när jag ska göra min egen enkät inom projektarbetet. Dessutom passade det bra in här då de andra målen “glöms bort” under denna vecka då jag faktiskt inte hade tänkt och planerat att arbeta alls denna vecka. Detta var för att jag ursprungligen inte hade någon schemalagd tid samt flera prov som har blivit flyttade.

Nästa gång kommer jag nog att fortsätta med enkätundersökningen eller läsa vidare i professorns bok.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>