Målgenomgång vecka 51

Nya mål:
1. Planera vårens arbete. NEJ! saknar provschema!!
2. Fortsätta läsa i boken “P-piller: fördelar, nackdelar, risker” NEJ!
3. Göra klart första utkastet för enkäten. JA!

Mål kvar sedan tidigare:

1.Genomföra ändringar i projektplanen och anpassa den så att den stämmer bättre. NEJ!
2. Göra 3/4 av samtliga frågeställningar om grundläggande biokemi, hormoner och p-piller. NEJ!
3. Bläddra lite i några aktuella medicin tidningar och se om de har några intressanta artiklar kring mitt tema. NEJ!

Det är många mål, men jag ska försöka boka av minst 50% under denna vecka. Resten får jag helt enkelt göra klart under jullovet.

Did not happen… Men uppnåde i alla fall ett väldigt viktigt mål! Enkäten är klar! :)

Enkät version 1 – check!

Datum: 19 dec 2012
Tidsåtgång: 70 min

Idag blev jag äntligen klar med första utkastet till enkäten! Jag och Nisse kom idag på handledarträffen överrens om att jag skulle försöka bli klar med utkast denna vecka. Kommer lägga undan den tills ikväll eller imorgon och sedan titta på den. Efter det hade jag tänkt att jaga några testpersoner som ska få fylla i enkäten och sedan ge mig feedback på frågorna.

Därefter gick jag igenom dagens kommentarer och tog bort de som inte hörde hemma här. Jag behöver verkligen hitta en bra pluggin som rensar, så att jag slipper göra det manuellt. Om du har tips på någon bra kan du mejla till emma@emmalex.se

Nästa gång jag arbetar tror jag att jag ska kolla på mina grundläggande frågor, och se om något av det bör vara med i enkäten, så att jag själv får en överblick om resultatet.

 

Handledarträff

Datum: 19 dec 2012
Tidsåtgång: 10 + 10 min

Idag träffade jag Nisse för ett handledarsamtal. Vi diskuterade mitt projekt, och hur jag skulle göra för att få bästa resultat. Vi kom överrens om att jag skulle boka en interjuv med en barnmorska och/eller läkare för att kunna ställa frågor och diskutera resultatet kring min enkät. Därför är det väldigt viktigt att jag snarast blir klar med enkäten. Mitt mål är det att under denna vecka bli klar med första utkastet. Efter lovet ska jag försöka boka en tid för interjuv. Därför är det viktigt att jag kommer ihåg att reservera tid för att förbereda frågor inför interjuvn/interjuverna.

Nya länkar…

Datum: 18 dec 2012
Tidsåtgång: 40 min

Idag hade jag tänkt att arbeta längre, men då jag fortfarande inte är helt frisk fick jag ge upp. Därför blir det en snabb sammanfattning på vad jag har gjort idag.

Jag började med att bläddra runt på min blogg för att läsa och påminna mig själv om vad jag sist arbetade med. Jag tittade på mina gamla mål och ändrade dem, samt satte upp nya mål. Därefter ändrade jag småsaker på webbsidan, som att uppdatera pluggins och förbättra sidan designmässigt. Fortsatte leta efter bra artiklar och hittade fyra stycken vettiga, samt en undersökning gjord av Sifo. Sparade länkarna så att jag kan fortsätta arbeta där nästa gång och även skriva några kommentarer kring dessa.

Mejlade även Nisse idag och frågade om han hade tid att träffa mig imorn för ett handledarsamtal. Känner att jag behöver få veta att jag är (fortfarande) på rätt spår och även få lite feedback på kring hur jag arbetar.

Mål vecka 51

Nya mål:
1. Planera vårens arbete.
2. Fortsätta läsa i boken  “P-piller: fördelar, nackdelar, risker”
3. Göra klart första utkastet för enkäten.

Mål kvar sedan tidigare:

1.Genomföra ändringar i projektplanen och anpassa den så att den stämmer bättre.
2. Göra 3/4 av samtliga frågeställningar om grundläggande biokemi, hormoner och p-piller.
3. Bläddra lite i några aktuella medicin tidningar och se om de har några intressanta artiklar kring mitt tema.

Det är många mål, men jag ska försöka boka av minst 50% under denna vecka. Resten får jag helt enkelt göra klart under jullovet.