Jag är klar… – en av de sista målgenomgångarna

JAg kan nog fortfarande inte riktigt fatta det. Jag är klar. Tittar vi på min todo lista så är jag klar (nästan, ska bara konvertera om samtliga postar här till PDF som följer med som bilaga till slutrapporten).

Datum: 25 april 2013
Tidsåtgång: 3 h 15 min

Imorse klev jag upp tidigt för tt kunna använda hela den randiga förmiddagen (och inte sova bort den) så att jhag skulle bli klar. Tittar vi på min mållista så är det många punkter jag kan bocka av:

1. skriva diskussion/slutsats 1-3 sidor
2. skriva sammanfattning max 1/2 sida (ska dock läsa igenom den en gång till ikväll så att jag är helt nöjd!)
3. hänvisa till bilagorna i löptext
4. lägga till bilagor längst bak:
20 frågor
utskriven intervju med barnmorskor, läkare
Emma Kragelund rättigheter citat
blog
5. Mejla texten till samtliga som har intervjuats och be om deras godkännande

Kommer definitivt sakna mitt sätt att sätta upp mål och de dagarna då det har varit dags för målgenomgång.

30 min senare

Hej alla

Nu har jag jobbat 30 min till och därför måste jag iväg strax. JAg jobbade med frågan p-piller och fruksamheten eftersom det är en av de mest utbredda myterna kring p-piller enligt läkaren som jag träffade. Skrev även lite kring om kroppens förändras på lång och kort sikt av p-piller – fick ett par väldigt intressanta svar.

Nu ska jag iväg men jag hoppas kunna jobba lite ikväll alternativt imorgon bitti.

Randigt + PA, en bättre dag kan man inte ha :)

Tidsåtgång: 45 + 35 + 70 + 5 = 2 h 35 min

Hej alla,
Idag var det randig förmiddag och bara PA på eftermiddagen vilket gjorde att jag kunde stanna hem och plugga hela dagen. Jag körde PA i tre intervall och jobbade med slutrapporten. Först försökte jag skriva en sammanfattning men den blev inte så bra, så jag gav upp. DÄrefter fortsatte jag med analysen och slutsatsen: p-piller och fruktsamhet, humörsvägningar och samlagssmärta. Avslutade med att skriva kort om p-piller och huvudvärk samt p-piller och illamående. Nu behöver jag gå igenom hela analysdelen och därefter gå in på slutsatsen.