Slutrapport …………

Tidsåtgång: 20+40+10= 70 min

Hej alla,
Idag jobbade jag i två pass. Under det första passet arbetade jag med min slutrapport och satt och ändrade en hel del saker. Genom intervjuerna med läkaren och barnmorskorna har jag fått svar på många av mina frågor – dessa måstes sättas ihop i en röd tråd. Saker som jag tidigare läst och kommenterade måste också få plats i texten – ingenting får glömmas bort.

Nästa gång kommer jag gå igenom p-pillerskandalen i Frankrike och försöka läsa in mig ännu mer vad som hände där. De var ju ett tag sedan och frågan är om det har kommit något nytt på den fronten.

Under andra passet lyssnade jag på intervjun och antecknade. Nu har jag kommit till tiden 14.22 dvs det är inte mycket kvar. Det svåra kommer sedan – vilket blir att avgöra av som är relevant och får stanna och vad som bör tas bort. Det är nog det som jag har mest svårt med. Dock lyckades jag även korta lite idag.

Nästa gång vill jag bli klar med intervjun – allt för mycket tid har snart gått till den. Det är en viktig del av arbetet – men jag skulle ha börjat tidigare med den. Dessutom känns det som om att min egna undersökning kom lite i kläm. Men så är det. Så målet är att nästa gång bli helt och hållet klar med intervjun. Det är ungefär bara 5 minuter kvar, vilket inte borde ta så lång tid att lyssna+skriva om.