Ännu fler frågor får ännu fler svar…

Datum: 30 mars 2013Tidsåtgång: 45

Hej alla,
Idag jobbade jag inte så länge, men det var bättre än ingenting alls. Jag fortsatte att lyssna på intervjun och göra anteckningar. Nu har jag kommit till ungefär 10.27, vilket betyder att jag har gjort drygt hälften. Dock har jag redan skrivit 2,5 A4 sidor med anteckningar från vad som sas på mötet. Nästa gång kommer jag att fortsätta lyssna så att jag snart kan börja reflektera över vad som sagts och även dra paralleller med det jag har läst, fått berättat för och vad barnmorskorna har sagt. Därefter ska jag väva ihop allt i en flytande text i slutrapporten. Förhoppningsvis är jag snart klar :)

Många frågor som får ett svar…

Datum: 28 mars 2013
Tidsåtgång: 52 min

Hej alla,
Tiden rinner iväg och snart ska slutrapporten in. Jag tror att det ungefär är 6 veckor kvar till deadline. Men jag måste nog vara klar minst en vecka innan, så att de intervjuade barnmorskorna och läkaren får möjlighet att läsa igenom och tycka till.

Idag har jag lyssnat och antecknat från intervjun med läkaren. Som jag tidigare nämnt så skriver jag ned ordagrant vad som har sagt – och det tar lit tid att göra. Jag har bestämt att intervjuerna kommer få följa med som en bilaga till slutrapporten.

Både läkaren och barnmorskorna har givit mig bra svar på de frågor som jag tidigare hade. På en del saker har de även varit ärliga och sagt att de inte vet det är. En del frågetecken som professorn och hans docent skrev om i sin bok har forsvunnit efter intervjuerna, men en del av de sakerna vet man fortfarande inte idag. Det som är intressant att se är att saker som de trodde då, har bekräftats idag. Det är häftig att se.

Idag hann jag lyssna fram till 07.26 av ca 19.38 minuter, vilket innebär att jag har en del kvar att lyssna på. Nästa gång kommer jag alltså att fortsätta lyssna. Tidsplanen blir naturligtvis lite svajig, men när jag hör mig om så går det mycket sämre för många av mina kamrater – så jag känenr ändå att jag är på rätt väg. Nu har jag ett lång påsklov framför mig med gott om tid att göra klart projektarbetet på.