Loggbok för en hemsk lördag…

16 mars 2013
85 min

Hej alla,
Idag började jag med att ladda upp gamla loggboksanteckningar från sportlovet. Jag valde ju under vecka 9 att spara mina loggboksanteckningar på ett USB minne och istället spara 3Gsurfen för att kolla källor och läsa artiklar. Därefter fortsatte jag med att  skriva loggbok för tillfällen då jag har glömmt, eller då jag har arbetat i korta perioder att det hade varit onödigt att skriva loggbok om det. Därefter flyttade jag filerna mellan datorerna. Min laptop funkar ju inte, jag har både material på min pappas och min mammas arbetsdatorer. Jag säkerhetskopierade även allt till mitt USB minne.

När jag väl öppnade interjuvfilen för läkarbesöket fungerade den inte. Jag försökte om och om igen. Ändrde inställningar etc. Inget fungerade. Laddade därefter ned VLC media player, men den fungerade inte heller med ljudfilen. Till slut strtade jag min pappas laptop igen, där orginalfilen ligger på. Den fungerade mycket väl, vilket gjorde att jag hann lyssna lite i alla fall. Tre och en halv minut hann jag lyssna på innan det var dags att säga stopp. Nästa gång ska jag fortsätta med intervjuven och även läsa igenom min rapport – sist jag försökte göra det somnade jag ju…

Ett projektarbete som börjar leda mot sitt slut…

Datum: 12 mars 2013
Tidsåtgång: 60 min

Hej alla,
Det känns helkonstigt att jag i fredags lämnade in mitt första utkast på slutrapporten. Idag fick jag tillbaka feedback från Nisse. Han var mycket nöjd med mitt arbete vilket kändes jätteskönt. Han påminnde mig bland annat att arbetet saknade en kort sammanfattning i början, vilket jag kommer att bli tvungen att fixa. Dock tror jag att det kommer bli en av de sista sakerna som jag gör – då det är svårt att skriva en sammanfattning när man inte är klar. Jag bör även försöka komponera ihop ett avslut eller en slutkläm. Nästa gång jag jobbar ska jag gå igenom frågeställningarna samt intervjuven med läkaren.

Äntligen klart – i alla fall första utkastet!

Datum: 8 mars 2013
Tidsåtgång: 45

Hej alla,

Nu fixade jag ätnligen det sista på rapporten och sedan skickade jag iväg den inklusive bilagor till Nisse. Den borde vara drygt 25 A4 lång, vilket borde ge Nisse en hel del läsning. Jag hoppas att inte alla andra har skrivit lika mycket – då kommer det ta lång tid innan jag får tillbaka det.
Jag lade även upp en del av de loggboksanteckningar för det som jag gjorde i Idre. Nu ska allt bara säkerhetskopieras och sedan tar jag fredag – trots febern har jag verkligen kämpat idag. Känner mig stolt över att det äntligen börjar närma sig slutet! :)