Loggbok nr 2 för idag

Hej alla,
Mitt danska tangetbord vøgrar færsvinna från datorn, så från och med nu så blir ø och æ blir annaorlunda. Men ni förstår säkert vad jag skriver ändå :)

Idag har jag jobbat jättemycket  imorse jobbade jag och det kan ni se loggsboksanteckningar från tidigare idag. På eftermiddagen jobbade jag:
Datum: 20 feb 2013
Tidsåtgång: 90 + 120 + 10 = 230 min = 3 h & 50 min

Jag har idag arbetat med min kära uppsats (även så kallad slutrapport). Jag gick igenom mina anteckningar och uppsatser från tidigare i år och har försökt skriva om dem och hur jag tänkte då. Jag har även tagit fram resultat och diagram från min egen enkät. Alla som någonsin har gjort en enkät vet hur pyssligt det är med svaren och sammanställningen samt hur snabbt tiden går åt.
Jag kollade även upp en hel del källor, bara för att vara på den säkra sida – så att jag inte skrivit något felaktigt. Min rapport ligger ungefär i nuläget på 10 A4 sidor, vilket innebär att jag idag ungefär tillfört 5. Det känns bättre nu och jag känner mig mindre stressad. Nøsta gång jag jobbar ska jag spara allt på USB så att jag får tillgång till det uppe på Idre Fjäll. Då bör jag även gå igenom intervjuverna en gång till, så att det inte är något viktigt som jag har missat.
Jag har även läst igenom material som jag skrivit tidigare och sollat ut vad jag tycker är viktigt och vad som bör finnas med/nämnas i rapporten.