Copyright by Emma Kragelund 2013

Domaren

“Emma är en duktig domare med skinn på näsan. Klarar denna match galant och har potential för utveckling. Härligt att se denna professionella attityd i Sanktan…” (Utvecklingrapport för Emma Kragelund, April 2011)

“Bra lugn och fokuserad personlighet som inger förtroende hos spelare, ledare och observatör. Något riktigt utrymme för klagomål ges aldrig av Emma som gör en proffsig insats från början till slut. Bra bedömning av ojust spel. I en snäll match är det lätt att slappna av. Det gör dock inte Emma som stävjer ojust spel matchen igenom och är på tårna när det väl behövs. Har bl.a. ett bortdömt mål för offside och en indirekt frispark i straffområdet för hemåtpassning. Båda situationerna bedömer Emma korrekt och har i det tydliga procedurer med fina tecken. Bra!  Annars har Emma en bra blick för spelet och hänger med bra hela matchen. Har även en förklarande (av beslut) pedagogisk stil som passar i denna match.” (Utvecklingrapport för Emma Kragelund, April 2011)

“Mycket bra koncentration. En bra skolad AD som är mycket lojal. Ska bli intressant att följa Emma i framtiden.” (Utvecklingsrapport, okt 2012)

emma dömer 2

För att läsa mer om vilka cuper jag dömt under 2010 och 2011, klicka här.

 

 

 


Leave a Reply